Acts op AfstandDe Afrekening

Wie wil dat nou niet?
Maak eindelijk korte metten met Corona in deze nieuwe ludieke theatrale happening. 
Veilig afrekenen met dit vermaledijde virus ligt nu binnen ieders handbereik. 
Geheel bonafide, niet traceerbaar en uitgevoerd zoals ú dat wenst. Verwerf een ticket en u zult zien dat een bezoekje aan dit achterkamertje voor een flinke opluchtig zorgt. 
Maar vergeet niet: 'mondje dicht!' én kijk vooral niet achterom.
Het is een paradeconcept waarbij telkens 1 persoon (eventueel met 1 of 2 kinderen) naar binnen gaat om af te rekenen met Corona. 


The Message

Walking Act "The Message" brengt op ludieke wijze een boodschap bij uw publiek. Met een speciale digitale accordeon en grote trom brengt deze act entertainment met een boodschap. Vooral geschikt voor winkelcentra, meubelboulevards, warenhuizen, overheidsinstanties etc.
De voordelen op een rijtje:
* zeer mobiel * met ingebouwde geluidsversterking * live gespeeld en gezongen * professioneel en publieksvriendelijk * audio en visueel groot bereik *

Bekijk video   


Ruut van Hooft

Chagi de Wereldwachter

Met zijn politieachtige uniform, katoenen hoepels van anderhalve meter rond zijn lijf gaat hij aan het werk. 1.5 meter afstand. U doet het goed. Chagi is tevreden.


Luc Vaesen

KoeLala

Kolderiek, vrolijkheid en gezelligheid zijn de kenmerken van deze hilarische mobiele muzikale act.
De sfeermakende Vlaams-, Nederlands- en Engelstalige evergreens in combinatie met een flinke dosis publieksinteractie missen hun uitwerking niet.
De KoeBoy altijd in voor een kwinkslag, een treffende opmerking, maar vooral een passende noot.

Voorzien van een ingebouwde muziekinstallatie verplaatst KoeLala zich op een elektrisch aangedreven onderstel.


Stephworx

Royal Shine!

De Royal Ladies zijn verzot op feestjes! Ze Shinen graag met elkaar en met het publiek. Paraderend nodigen ze het publiek uit voor een luchtig praatje en wellicht voor een dansje op hoog niveau. Een vermakelijke vertoning op 1 en op 1,5 meter hoge stelten. Deze verbale act kan solo, duo, trio of als kwartet ingezet worden!


Vannix Theater

Butlers Vannix

Een komisch duo butlers op stelten die hun diensten aanbieden.
Zij, Frau Friederike, denkt er de wind er goed onder te hebben.
Ferdinand is de chef maar heeft niet de allerbeste kwaliteiten daarvoor.
Hij doet alles om de gasten het naar de zin te maken. Hij komt, tot wanhoop van Friederike, met de meest bizarre oplossingen.
Entertainment op 'hoog' niveau...


Het Vermaak

Mista Beatz

Deze stoere verschijning gaat cruisend in zijn gepimpte Mercedes door de straten. Hij doet menig hart sneller slaan. En dat komt goed uit... want na iedere ballad wordt het tempo weer flink opgeschroefd. Met Dance krakers zoals: Disco Inferno en This is what it feels like, is stil zitten geen optie!!! Met evergreens als o.a. Your Song en the Pianoman bewijst Mista Beatz over een gouden keeltje te beschikken!!! Een opzwepende muzikale, theatrale mobiele act met ingebouwde geluidsversterking.


Maartje Kattenstaartje

Maartje gaat door het leven als half meisje, half kat omdat ze niet geluisterd heeft naar haar magische boek.
Alleen met goed gedrag kan de betovering ongedaan worden gemaakt. En dus trekt Maartje van stad naar stad om haar verhaal te doen.
Maartje Kattenstaartje is een interactief voorleesverhaal met als onderwerp pesten.
Maartje vertelt samen met haar magische boek (dat echt kan praten) haar verhaal.
Ze vertelt over haar ervaringen met pesten en over hoe ze toch aan die kattenstaart en karttenoren (die echt bewegen) is gekomen.


Sven Roelants

Agent Nr. 16

Het lijkt of dit non verbale personage rechtsreeks uit de stomme film komt gereden.
Agent Nr. 16 verplaatst zich op zijn retro trottinette voorzien van toeters en bellen.
Als Agent Nr. 16 de orde probeert te handhaven doet hij dat op een zeer ludieke wijze en soms met een vleugje romantiek.
Hij is op zoek naar boefjes die de Corona-maatregelen niet respecteren en probeert hen op humoristische wijze op betere gedachten te brengen, wat tot zeer hilarische situaties kan leiden.


Bike Babes

Ike the Bike

De Bike Babes zijn twee onhandige superheldinnen die op hun ingenieuze 4 meter hoge vliegfiets de wereld komen redden.
De Bike Babes vliegen op Ike the Bike ver boven de hoofden van het publiek en speuren de omgeving af naar mensen die hulp nodig hebben. Ike the Bike glijdt over het asfalt en door zijn glitterpaarse boxen klinken grappige parodieën op bekende superhelden-tunes.


Hendrik en Co

Checkpoint Henry

Een voorstelling op het brandpunt van humor en actualiteit.
In tijden van migratie en toenemende controle wordt "Checkpoint Henry" gecreëerd: 's werelds kleinste douanepost. Een eigenzinnige controlefreak is hier gestationeerd met zijn douanepost (die zo groot is als een caravan). Henry wijst de bezoekers op de voorwaarden van hun verblijf en uiteindelijk mogen ze door de slagboom met een grote glimlach en een geldig, op maat gemaakte visum. Checkpoint Henry is een eenmansvoorstelling vol fantasie en interactie. Het zoeken van contact met het publiek staat centraal. Checkpoint Henry is een voorstelling die op komische wijze de buiten- en de binnenwereld met elkaar verbindt!


Berry Knapen

De Wegwijzer

Als u de weg kwijt bent en niet meer weet waar u zich bevindt, dan is Berry de redder in nood.
Berry is een Superhero. Als een duivel uit een doosje staat hij op 1.5 meter ineens voor u met de meest praktische oplossing: 'U bevindt zich hier.'
Berry staat bekend om zijn absurde acts. Acts die uitblinken in eenvoud en bij het publiek een 'big smile' garandeert.


Groeten Uit...

Groeten uit … is een levend standbeeld uit Holland. Een Delfts Blauw souvenir dat niet alleen bij de toerist tot de verbeelding spreekt. Het Delfts blauwe boertje en boerinnetje proberen de welbekende kus te verbeelden op anderhalve meter afstand. Zij komen tot leven op de klanken van Oud-Hollandse draaiorgelmuziek. Als poppetjes uit een muziekdoosje dansen en klappen zij om de mensen op een ludieke manier op de 1,5 meter afstand te attenderen.


Cirque Frappé

Pandora

Op een dag is alles weg...!
Het circus en de rood blauwe tent; de olifanten en de mooie meisjes aan de trapeze; de geur van popcorn en de prachtige muziek... Niets is er meer van te vinden!

Circus Pandora is een prachtige voorstelling uit de tijd van het klassieke circus en gaat over verlangen, hoop en echte circusdromen, met spannende circustricks, poëzie en heel veel humor! De voorstelling vertelt over de geschiedenis van het circus, van de eerste paardencircussen via de straatartiesten langs het vlooiencircus tot het hedendaagse circus!


Martin Forget

Resto La Table

De onhandige ober Martin werkt bij Resto La Table. Zoals elke ochtend gaat hij naar zijn werk. Hij veegt de vloer, wast de laatste vuile glazen van de dag ervoor en begint de tafel te dekken. Maar vandaag heeft hij een probleem: de tafel protesteert! De tafel wil niet gedekt worden. Alles wat op tafel wordt gezet, wordt onmiddellijk door de tafel afgewezen. Martin is namelijk iets belangrijks vergeten, iets wat de tafel absoluut nodig heeft. Een gevecht tussen ober en tafel begint. En het restaurant gaat al bijna open... Zal Martin op tijd door krijgen wat hij is vergeten?
Mevrouw, mijnheer, van harte welkom in RESTO LA TABLE!


Image Entertainment

Droom van Annebel

Wanneer Annebel gaat slapen, komen de elfen en waken over haar dromen. Reis met de elfen mee naar dromenland en beleef de spannendste avonturen. De Droom van Annebel is een meeleef voorstelling voor kinderen met een vrolijk vertel elfje en een grote zingende elf op een sprookjesboom. Een tot de verbeelding sprekende act, met een helder gespeeld verhaal, dat niet alleen bedoeld is om te kijken....
Meeleef muziektheater voorstelling voor kinderen.


Fratelli Fiasco

De Dwerg

De dwerg komt thuis in zijn onderaardse holletje en ontdekt dat zijn tamme kraai niet in zijn kooi zit. Wanneer hij in het verlaten nest een gouden ei aantreft, besluit hij dit dan maar zelf uit te broeden. Een piepklein kuikentje wordt geboren en de dwerg heeft er zijn handen vol aan. Zoals je van een dwerg kunt ver-wachten spreekt hij de taal waarin alle bewoners van de natuur elkaar oorspronkelijk verstonden. Door zijn verbeeldingskracht weet hij dit over te dragen op de toeschouwers, zonder een woord Nederlands te spreken.


Marius Broeders

De Muzikale Smid

Theater, Muziek en Ambacht
Vreemde experimenten, vuur en aparte muziek?
Wereldberoemd in zijn geboortedorp: De Muzikale Smid.
Met z’n knutseltalent en muzikaliteit tovert hij het ene na het andere instrument uit zijn veel te grote handen.
Ken je de Emmer-bas? De een-snarige Diddly Bo? De akoestische mechanische Leslie-trombone?
Geeft niks, hij maakt ze, ter plaatse. Voor uw eigen ogen! En bespeelt ze ook.
Kom naar z’n caravannetje en laat je meenemen op zijn humorvolle reis met Theater, Muziek en Ambacht.


Luuk's Poppentheater

Luuk's Poppentheater reist met tractor en woonwagen rond en kan op elke gewenste locatie het Poppentheater opbouwen! In dit prachtige decor worden de poppenkastvoorstellingen gespeeld.

Adembenemend, spannend, maar ook ontroerend en de gevoelige snaar bespelend. De roep om Jan Klaassen zal in elke generatie dezelfde zijn, maar na Luuk's Poppentheater beleefd te hebben is de poppenkast de poppenkast niet meer. Kinderen van 3 tot 90 jaar genieten in Luuk's Poppentheater van spannende voorstellingen!