Mentalisme & IllusionismeBen Zuddhist

Ben Smith the English Magician

Een hilarische interactieve theater comedy goochel act .
Deze show zit vol trucs met kaarten, geld, sigaretten, ringen, de klassieke balletje balletje en verder met alles wat Ben maar voor handen krijgt.
De English Magician zal je in deze show overtuigen dat magie echt bestaat!
Black Jack VI Jarno di Parno

Jarno di Parno

Black Jack VI

Black Jack de zesde is een innemende man met een bijzondere gave, hij kan zijn zesde zintuig gebruiken. Iedereen beschikt hierover maar weinigen zijn uitverkoren om er effectief gebruik van te maken. Samen met Jarno laat hij u graag toe tot de wereld van zien, proeven, ruiken, voelen, horen en …


Mr. Suitcase

Mr. Suitcase is een dakloze gentleman die de wereld rondreist op zijn bakfiets, Zijn enige bagage: 15 koffers.
Daarin zit voldoende materiaal om zijn publiek kennis te laten maken met zijn magische en clowneske kanten.


Kabora

Maak kennis met de karakters van Kabora… Een kreet die al enige tijd wordt gebruikt om aan te geven dat de typetjes van Kabora verder gaan dan een visueel plaatje, een kunstje en een praatje.

Déjà nu

Handlezen. Een eeuwenoude kennis. Een onderzoeksproces waarin iemands profiel wordt opgebouwd. Werp een blik in uw eigen karakter, talenten en de fases van het leven. De Pendel. Dit instrument wordt gebruikt bij het verkrijgen van antwoorden op talloze levensvragen, hierbij wordt gebruik gemaakt van kosmische energieën.


Magic Herman

Table Magic

Deze vorm van goochelen gebeurt bij het publiek aan tafel. Onder hun ogen. Jazeker, het publiek zit er met de neus bovenop. Het mooie en leuke van “Close-up magic”is, dat heel veel trucs zich in de handen van het publiek afspelen, waardoor zij zich betrokken voelen bij de act die Herman speciaal voor deze vorm van goochelen heeft samengesteld.

In gepaste- of aangepaste stijl, afhankelijk van het thema, treedt Magic Herman voor u op als “Close-up magician” in bijvoorbeeld uw restaurant terwijl uw gasten wachten op hun bestelling. Tijdens uw bedrijfsfeest, uw beursdagen, privédiners, zakelijke bijeenkomsten, braderien, bruiloften, jubilea of andere feesten.


Robert Blake

The Cowboy Magic Show

Robert Blake combineert zijn unieke talenten als cowboy en magic entertainer tot een wervelende show van magic, comedy, bull whips & lasso’s tot een Totaal (straat) Theater belevenis. Of het nu gaat om de Krakeling, de truc van zijn overgrootvader, Miss Kitty’s favorite saloon truc, het mysterieuze ei of de spectaculaire wijze waarop Robert zijn koe Annabell vangt. Uw publiek krijgt een show waar nog over nagepraat wordt.
Experience the Magic of the Wild West!


The Crazy Magic Street Show

Een trip door magie, herrie, humor, betovering en publieksdeelname. Dat onder leiding van Robert’s onafscheidelijke vriend Rambo the Racoon. Door zijn capriolen belandt Robert in ontelbare hilarische situaties

De show staat voor humor, vuur, magische momenten en karakter. Verrassend interactief entertainment.


The Western Magic Show

Een WILD WEST straattheater show. Robert verbaast het publiek met zijn magie. Verrast het publiek met zijn humor. Hij vertoont op zijn unieke wijze de magie van het wilde westen, in nauwe samenwerking met het publiek.